Battle of the Labs 2019

Onze onderzoekers hebben al hun creativiteit ingezet om met deze video’s zichtbaar te maken wat MS-onderzoek inhoudt.

De Battle of the Labs was de start van de Kiss Goodbye to MS Maand in mei. 1 mei stonden we stil bij het fantastische werk dat onderzoekers doen om uiteindelijk een oplossing voor MS te vinden.

Dit jaar hebben de onderzoekers een video gemaakt om zichtbaar te maken wat MS-onderzoek eigenlijk betekent. De video met de meeste stemmen wint 10.000 euro onderzoeksgeld voor zijn/haar onderzoeksgroep. De stemming is gesloten.

Het ErasMS Centrum Rotterdam heeft afgetekend gewonnen. Ook de juryprijs werd gewonnen door het MS Centrum in Rotterdam. De prijzen zijn uitgereikt op de MS-onderzoeksdagen op 16 en 17 mei. Deze dagen en de uitreiking waren niet wat ze hadden moeten zijn. 15 mei is Rogier Hintzen na een kort ziekbed overleden.

Rogier Hintzen,  als oprichter en directeur van het ErasMS MS Centrum Rotterdam en hoofd van het Nationaal Kinder MS Centrum heeft hij een onuitwisbare bijdrage geleverd aan het MS-onderzoek wereldwijd. Zijn oprechte betrokkenheid bij de zorg en behandeling van zijn patiënten hebben bijgedragen aan een betere kwaliteit van hun leven. Lees verder

Battle of the Labs 2019

“Help onderzoekers om MS de wereld uit te helpen en samen MS vaarwel te ‘kussen’! Kiss Goodbye to MS”!

#1MS Centrum Amsterdam


#2MS Expertisecentrum Nieuw Unicum


#3MS Centrum Noord Nederland


#4ErasMS MS Centrum Rotterdam


#5Nederlandse Hersenbank voor MS


Stemmen nu gesloten

Start typing and press Enter to search