Begin direct

Zo simpel is het

1. Start een actie

Wil jij ook geld ophalen voor MS-onderzoek?
Goed Nieuws! Een actie starten is zo gepiept. Eenmaal aangemaakt krijg je je eigen unieke URL die je kunt delen met vrienden en familie. Je kunt je ook met een team registeren! Of je nu iets kleins of iets groots bedacht hebt, iets wat je nog nooit gedaan hebt of waarvan je weet dat het werkt – elke bijdrage maakt het verschil!

2. Deel je verhaal

Mensen kunnen je niet steunen als ze niet weten dat je een actie hebt! Vertel over jouw actie op social media, stuur persoonlijke emails of whatsapp berichten, of vraag je familie en vrienden het door te vertellen.

Vind je het moeilijk om donaties te vragen? Download onze tips om geld in te zamelen hier. Kijk ook eens op onze ‘promotiemateriaal‘ pagina.

3. Bereik je doelen

Vergeet niet om je donateurs te bedanken! Dit kan zo simpel zijn als een berichtje plaatsen op je actiepagina, of stuur een e-mail of whatsapp bericht.

Donateurs vinden het leuk om te weten waarom jij dit doet! Betrek ze bij jouw actie en laat ze weten waarom geld ophalen voor MS-onderzoek belangrijk (voor je) is.

4. Inspiratie nodig?

Het unieke aan Kiss Goodbye to MS is dat je er je eigen draai aan kunt geven. Je kunt een kledingruil of een diner voor vrienden organiseren, rode lippenstift dragen, een persoonlijke uitdaging aangaan of een gala diner houden – de mogelijkheden zijn eindeloos. Inspiratie nodig? Download hier de ideeën die anderen bedacht hebben.

Start typing and press Enter to search