Partners

Bedankt!

U als bedrijf kunt ons sponsoren of partner worden van de Kiss Goodbye to MS campagne. U kunt ons helpen in geld en/of in natura. Stuur ons een bericht via inactievoorms@msresearch.nl of bel op 071-5 600 500.

Mondial Cosmetics support Kiss Goodbye to MS

Mondial Cosmetics creëert, ontwikkelt en produceert decoratieve cosmetica, persoonlijke verzorging en geuren onder private labels. Van idee tot eindproduct, beauty is our passion!

Wij zijn geïnspireerd door het werk van Kiss Goodbye to MS en willen graag bijdragen aan goed onderzoek naar multiple sclerose. Naast onderzoek naar de oorzaak, of preventie van MS vinden we het belangrijk dat elke vrouw (of man!) zich elke dag mooi en vitaal voelt. Rode lippenstift heeft een magisch effect, zorgt voor zelfvertrouwen en tegelijkertijd maakt het iets los; keep up the good work!

Kiss, Mondial Cosmetics

otazu-logo

Otazu KGTMS-Jewel

MS raakt nog steeds enorm veel mensen en heeft niet alleen effect op een enkele persoon, maar op iedereen in de directe omgeving.

Otazu’s focus is en blijft het doen stralen van vrouwen wereldwijd en dat is hier niet anders! Om het doel te steunen zal Otazu een kiss-juweel ontwerpen, geïnspireerd op de actie, waarvan deel van de winst naar de stichting zal gaan.

En natuurlijk doen we ook mee aan een challenge! Als we 1000 euro of meer op kunnen halen met ons KGTMS-Jewel komen niet alleen wij in het rood werken, maar overtuigen we elk nog twee anderen in ons naaste omgeving om in een rood item naar de werkvloer te gaan!

XOXO – Otazu

Start typing and press Enter to search